Hallå där! Det var en liten stund sedan. Jag ville bara prata om det bästa som hänt sedan poddar blev en grej – Creepypodden!

I alla fall, jag är nog sist i universum med att upptäcka poddarnas underbara värld. Men jag har inte gått och kärat ner mig i framgångspoddar och sådana om entreprenörskap och annat sådant nyttigt som andra (normala) bloggare, nej, jag har då blivit helt addicted av Creepypodden. Jag älskar ju allt som har med skräck att göra, så det här passar mig som handen i handsken. En del är lite kusliga bara, andra är så äckliga att de kan konkurrera med den bästa skräckfilmen.

De brukar vara i runt en timme och består oftast av olika berättelser. En del är svenska historier, andra översatta till svenska från sidor som Reddit och Creepypasta. En del har man läst innan (i alla fall om man gillar creepypasta) men har höra dem på svenska, det är en helt annan sak…

Ett par av mina favoriter hittills:

Då och nu

På tåget

Oförklarliga ljud II

En djuphavsdykares bekännelser

Nyinflyttad

Testa att lyssna när du är ensam hemma, i mörkret och tystnaden..

Dela vidare :)

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.