Smärtan är rätt dryg..

Hej hörrni! Jag känner mig inte som den flitigaste bloggaren just nu, faktiskt. Även fast jag ju postar, men det beror nog på att jag känner mig lite skrotig överlag. Har så in i bövelen ont i nacken och det ger spänningshuvudvärk, så blir det ju som en ond cirkel, liksom. Jag har varit hemma idag och igår, tänkte att det inte skulle vara någon större förlust då gubben i alla fall skulle tjöta med kommunen som sätter upp lyktstolpar utanför oss. Dessutom plogade han igår (så all grönska är väck, buhu) så äh, kunde lika gärna vara hemma och kurera mig.

In other news så tänkte jag fixa med designen härinne de kommande dagarna. Tjatigt kanske men ja, jag är inte nöjd och då måste man ju göra något åt det. Läsbarheten just nu är kanoners men JAG trivs inte så då får det lov att ändras, tycker jag. Såklart ska jag leta efter något som är najs för läsare OCH bloggare, men ja. Det tar sin lilla tid, verkar det som. Jag är för kräsen.

Snart kommer även ett litet blogginlägg, (kanske till och med en vlogg?) där jag tar upp detta bedrövliga valår och islamofobin som genomsyrar den. Jag kan fasen inte slå på datorn på morgonen utan att bli pepprad med skit om hur vi (särskilt vi med slöja) inte får höras eller synas. Det plus att folk IRL verkar tappa all hyfs när de ser en muslim. Ja, alltså. Jag känner att jag vill gnälla lite, så det kommer snart. Med länkar, så ni får se vad jag menar.

Tills dess!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.