Dagsformen? Totalt seg.

God kväller! Alltså, vilken omotiverad och trött liten bloggare jag är idag då. Har tagit massa bilder för att visa er och jag får bara inte igång mig själv för att föra över och skriva. Är SJUKT seg. Så det blir bara en liten sammanfattning av dagen!

  • Vi håller på att flytta vårt stängsel och det är JÄTTEKUL (inte) i hettan. Målet är att bli klara innan Ramadan, då vill vi helst inte hålla på med cement, tunga lyft och sådant sköj.
  • Jag skulle ha tränat idag men pallar inte. Kroppen är mör med lite nervsmärtor här och där, förmodligen en reaktion på senaste dagarnas träningspass. Måste lyssna på signalerna och vila.
  • Käkat bra, om man räknar bort den där vita chokladen med oreos. Men vad gör det om hundra år? Jag har lyssnat på min hunger/mättnad och ställde mig och lagade redig mat när jag kom hem, även fast jag är ensam idag och hade lust att lata mig med slarvig fastfood.

Ungefär så mycket har jag ork att skriva. Hah.

Hoppas på en piggare dag imorgon. Nu skall här diskas och bytas i kattlåda, because #life, liksom. 🙂

God natt! 🙂

Häng med, vetja! Prenumerera på inlägg och få mail varje söndag med allt det senaste.
Din mailadress är i trygga händer och du kan såklart avbryta prenumerationen precis när du vill.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.