Jag drar såklart också en söndagslista

Inte för att jag har mycket till tidsbegrepp, alla dagar liksom smälter ihop till en enda röra när man bara sitter hemma och gör ingenting. Men whatevva. En söndagslista får det ändå bli!

Bäst i veckan? Att jag köpt biljett till sverigeresan! Så. Jekla. Välbehövligt. Det var som om en stor propp bara gick efteråt och en hel del ångestspänning släppte. Nu har den visserligen ersatts av resfeber (som vanligt) men skit samma. Resan är i alla fall köpt!

Sämst i veckan? Att min finaste unghöna blev sjuk och dog. Jag är ledsen för dem allihop men nu var det ju denna vecka vi skulle prata om och den här fina lilla kycklingen/hönan var den sista (förhoppningsvis) som dog av det där, vad det nu var. Det var när vi trodde det var över alltihop som denna blev sjuk. Stackaren.

Veckans citat? Får lov att vara mitt eget, när jag flippade ur totalt på Facebook efter att ha ögnat igenom kommentarsfältet på en viss nyhetssidas artiklar.

Det är till att vara snål så man skriker när man skiter om man på fullaste allvar sitter och blir avundsjuk på invandrare som knappt har mat för dagen, för att dessa får vara med i någon satsning, projekt eller liknande som KANSKE kan öka deras chanser att få jobb.

Tangentbordkrigande rassesvennar är ett alldeles särskilt släkte.

Som sagt, artiklar som handlar om när kommuner gör ens det minsta lilla positivt för invandrare, för att minska segregationen, så blir det ett jävla liv. Samtidigt sitter man och gnäller på segregationen. Så man vill ha segregation men ändå inte. The mind of a rascist.

Veckans godaste måltid? Delad förstaplats mellan det här och felfel mahchi hos svärmor. (Köttfärsfylld paprika. Recept kommer en vacker dag, denna rätt får man inte missa!)

Nästa vecka ser jag fram emot? Kanske en gladare fossing? Åka ut och se de nya hönsen gubben har köpt? Han är en fara för sig själv nu alltså, han har blivit en chicken hoarder. Bondeaffären inne i byn är som hans Toys’R’Us. Ny tupp fick vi sista dan jag var med nu i torsdags. Grå och guld, så han fick heta Rocky, såklart. 😉 Ungtuppen Janne blev föga imponerad av att en sådan stor och ståtlig tupp kommit för att stjäla hans fruar, så Rocky blev bortjagad av lille Janne som är typ halva hans storlek, haha. Men nu har som sagt gubben min köpt ett par söta damer till Rocky så han slipper vara själv. 🙂

Nästa vecka ser jag inte fram emot? Att träffa människor. Haha. Nä, men skämt åsido. Min sociala ångest har varit skitjobbig sista tiden. Skönt att gömma sig hemma men samtidigt gör det saken värre. Sen blir det jobbigare när man väl går ut.

Måndagens planer? Åka ut på vischan och kolla till de nya tillskotten i hönsfamiljen, såklart. Sitta där med vattenpipan och göra så lite som möjligt. Har ju fortfarande min icke lyckliga fot att skylla på, faktiskt. 🙂

You may also like

6 kommentarer

    1. Ja det får jag också göra.. Vissa dar mår man bättre och orkar mer, andra får man helt enkelt lyssna på huvud och kropp och ta det lugnt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.