Tillbaka från Sverige

Hallo alla fina! Nu var man tillbaka i hettan igen då. Inte för att det var speciellt svalt i Sverige, men ändå! Jag är HELT slut efter resan, även fast tillbakaresan gick lugnare till än dit då jag fick ett av flygen inställt på grund av vädret, så istället för Tunis -> Bryssel -> Stockholm så blev det Tunis -> Bryssel -> Frankfurt -> Stockholm. 
Jag var dessutom nära att missa det sista flygplanet där men det var också försenat på grund av vädret, vilket jag då var tacksam för. Men på något sätt lyckades jag springa från ena delen av Frankfurts flygplats till den andra på 10 minuter, ni som vet, ni vet.. Det är egentligen rätt omöjligt, haha. Men jag sprang där med mina kramper och smärtor, bara för att se på tavlan att flyget var en timme försenat. Thank you, Lord!

Hur som helst blev det en riktigt skön månad, och ännu mer klart och tydligt att det är dags att flytta. Jag kan inte med livet här i Tunisien längre. För andra som flyttat hit kanske det är ett paradis, och det är det väl om man lever här med typ svensk inkomst. Men det gör inte vi, vi lever med noll. Så för oss är det mer ett fängelse.

Hur som helst, nu är det ett par månader av ensamhet här då mannen är kvar i Sverige. Tyvärr! Men så måste det vara just nu. Får se hur det går.
___________

Häng med!
Instagram | Bloglovin' | Pinterest

Inga kommentarer