Ångest och bloggbekymmer

Hejsan där! Regnar det på dig? Det får jag väl hoppas ändå. Räcker med torka och bränder nu.. Här har vi det hett som vanligt men värmeböljan nådde även Nordafrika vilket känns. Inte ens AC:n rår på det alla dagar.

Hur som haver. Är i lite av en grop just nu, så att säga. Det kommer och går, det där med måendet. Extra sunkigt känns det ju eftersom gubben inte är här, men det är sånt man får ta i livet. Jag är i alla fall på det klara med att oavsett så måste JAG flytta i vår. Jag kan inte vara kvar här. Jag måste söka vård och ta hand om mig själv nu efter att ha stretat emot min egen vilja i 15 år. Det tär på krafterna.

Sen det här med bloggen då. Jag vet att man inte ska stirra sig blind på statistik men min bounce rate har ökat sedan jag bytte format på designen. Kort sagt, sedan jag bytte från hela inlägg på framsidan till utdrag som man måste klicka för att läsa hela inlägget, så är ni mer kortvariga på sidan. Det är ju trist tycker jag. Det har ökat med 3% vilket kanske inte är direkt omvälvande men jag stör mig på det, haha. Jag har ännu inte fått tummen ur för att köpa nytt tema (jag tänkte faktiskt investera i det i år) så jag funderar på om jag ska ta och byta till ett annat jag hittat så länge som verkar ge mig det jag behöver på ett ungefär. Att ni liksom studsar bort härifrån är ju inte så kul. Vet att den här typen av layout inte är så poppis i Sverige som i exempelvis USA så att ha det är en chansning. Skulle vilja kalla det för ett #fail faktiskt. 😉

Så det är söndag idag. Ja, jag var tvungen att kolla på datorn för att se vilken dag det är. Jag sätter igång imorrn om jag bestämmer mig för att ändra runt, så förvarnar nu ifall Le Blog ligger nere imorgon då. 🙂

Tjingeling!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.