Jag har inte berättat det här för nån, för jag kan knappt prata om Noussa utan att börja gråta, trots att det gått snart ett år. Men precis dagen efter att vi förlorade henne, så åkte vi ju på en minisemester till Kelibia. Den var planerad och bokad sedan länge så att avboka kom aldrig på tal trots att vi alla var chockade och förkrossade.

Sen första natten på hotellrummet så ville ena dottern ha sällskap när hon skulle somna (jag hade redan lagt mig i dubbelsängen bredvid gubben en stund innan) så jag tassade bort till hennes säng och kröp ner bredvid, och hon sa att hon ville berätta nåt men hon ville inte göra mig ledsen. Jag sa att hon självklart kunde berätta för mig och då sa hon att hon när hon lagt sig hade bett Gud om att få se Noussa en sista gång.. och så när hon såg emot oss och vår säng så låg hon där. Emellan oss, utsträckt på sidan med huvudet neråt fotgaveln och tittade på dottern. Hon låg där och myste och såg riktigt nöjd ut. Hon hade sett henne klart och tydligt. Sen blinkade hon.. och hon var borta.

Jag blev glad såklart. Eller ja, “glad”.. Glad hade jag varit om inte olyckan skett överhuvudtaget, men det var ändå en tröst.

Jag hoppas att det var som ett meddelande om att hon hade det bra, och att hon var med oss. Kanske fortfarande är, på nåt sätt. Och ja, jag bölar som en liten gris medan jag skriver detta. Jag tror såklart på att det finns världar vi inte ser, och att vissa av oss kanske är “känsliga” för det. Mottagligare än andra. Barn i synnerhet. Sen tror jag att Gud kan låta en få se saker som Han vill att vi ska se, av olika anledningar. För oss blev det där en tröst, så det var jag tacksam för.

Vad tror du? Kan man se sånt, saker man egentligen inte ska kunna se?

Dela vidare :)

2 Svar

 • Jag har aldrig sett något från andra sidan men har hört av andra som har gjort det. Så söt kissen är! <3 Kramis
  Netti Starby postade nyligen…Naglar genom årenMy Profile

  Svara
  • Frugan E

   Hon var söt och snäll rakt igenom. Vår bebbe. <3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.