tunisien strand

Min utsikt imorse. Varmt som tusan och badarna är redan igång. Men så är det i och för sig varje dag. Det är faktiskt skönast att bada här på morgonon, speciellt när solen håller på att gå upp. Myspys är att gå direkt efter morgonbönen, då det är vindstilla, inga vågor och relativt folktomt. Och inte så förbaskat hett. Fast det störs man ju inte av när man ligger och guppar i plurret!

För oss blir det inget badande av förrän gubben kommer i september, tyvärr. Är lite köttmarknadsvarning om man går och lägger sig på en sån här “icke-turistig” strand som tre blekfisar som ser väldans inte tunisiska ut.. Irriterande. Vi brukar åka till andra stränder där det är mindre folk, känns bäst. Jag som har det jobbigt när det är en massa människor runtomkring trivs INTE på såna stränder som vi har här i området.. Förhoppningsvis kan vi ta en liten mystripp sen! 🙂

Dela vidare :)

3 Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.