Intuitive eating podd och blogg

Hej! Hoppas att du har en kanondag. Här sitter vi i hettan och smälter. Tack gode Gud för AC, säger jag varje sommar. Två stycken har vi och vi svettas ändå.

Jag ville bara kika in och rekommendera en ny podd jag upptäckt. Eller ja, den är ju ny för mig, och samma dietist som ligger bakom den har också en blogg.

Hon heter Julie Duffy Dillon (så gulligt namn, btw!) och hennes podd heter Love, Food. En annan “vill bli fri från bantningsmentalitet och matmissbruk”-person rekommenderade den och jag kan bara skriva under. Massor med igenkänning, och även fast man ju VET att man inte är den enda i hela världen med de här problemen så blir det en helt annan grej att höra andras tankar, och sen få råd av en kvalificerad dietist.

Förresten så är hon exakt 110% emot all bantning och fat shaming, och lika många procent för acceptans. Men läs runt i bloggen så förstår du. Även om inte jag är emot viktnedgång eller försök att ha koll på vikten, särskilt inte när det gäller hälsan, så är hennes perspektiv såklart intressanta och precis lika giltiga dem. Hon har såklart också mängder med erfarenheter av att hjälpa folk till hälsa, oberoende av vikt, så hon vet ju vad hon snackar om.

För min del så fortsätter jag att kämpa, vet inte riktigt. Jag känner mig helt jädra vilsen utan en diet att hålla mig till. HUR ÄTER MAN LIKSOM SOM FOLK?!!! Haha. Så förvirrande.

Nåja. Babysteps….

Häng med, vetja! Prenumerera på inlägg och få mail varje söndag med allt det senaste.
Din mailadress är i trygga händer och du kan såklart avbryta prenumerationen precis när du vill.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.