Lait Corporel & Eau Relax från Biotherm

Lait Corporel & Eau Relax Biotherm recension

Inlägget innehåller reklamlänk till Kicks 

Hejsan! Om du har kräsen hud som jag har så kanske det här inlägget är något för dig. Jag fick nämligen testa Lait Corporel från Biotherm hemma hos mor och föll som en fura. Inget kladd, bara mjuk och len hud. Citrusdoften var heller inget minus. Dessutom älskar jag att det är pumpflaska. Denna finns i mindre flaskor också och då är det inte pump, men den här som jag köpte på Bryssels flygplats (för presentpengar så tack mamma!) är den större varianten och då är det ju det. Bonus: Det är Biotherm, så man känner sig himla lyxig när man använder den! :)

Eau Relax

Den här godingen fick jag i present (även den av söta mor), och det är min absoluta favorit. Jag hade beställt Eau Vitaminée men den var slut, och det var väl tur!? För den här är bättre. Mer parfymkänsla, kvinnlig och definitivt sexy men samtidig fräsch. Ingen sån där fjortisbimbo/sötsliskig blomparfym jag inte passar i. På så vis tycker jag att den är neutral, men ändå ett statement. Den passar mig som handen i handsken helt enkelt och det händer inte ofta att jag känner så om en parfym. Tyvärr har jag ingen länk till den, då jag inte hittat den vare sig på Kicks eller någon annanstans. Mor köpte den på tysklandsbåten så vete 17 vart annars man kan få tag i den. Så, nu tänker jag vältra mig i min lilla lyx härhemma, som en del i mitt "ta hand om mig själv"-projekt. Det är väl på tiden, liksom.

Häng med!
Instagram | Bloglovin' | Pinterest

Inga kommentarer