Livet som gräsänka

Gräsänka

Gräsänka

Hej på dig! Hoppas allt är bra. Här är det ENSAMT, haha. Gubben är ju i Sverige och jobbar, och jag är här i hettan med kidsen. Men jag är SÅ glad och tacksam för mannens skull, han har fått sitt svenska körkört nu och han fick första jobbet han sökte. Så skönt. Han är en riktig workoholic så att sitta arbetslös tar knäcken på honom rätt snabbt, han måste ha nåt att arbeta med. Han fick sitt schema på 5 dagar i veckan och frågade dem om de inte hade nåt annat han kunde jobba med de övriga två dagarna, haha. Chefen tittade nog på honom som om han har tre huvuden och sa att han måste ju vila också. Vila är dock inte makens specialitet precis.

För min egen del så sitter jag mest här och gör inte så mycket. Kämpar med mitt intuitiva ätande, läser och håller på med bloggen. För mycket kaffe och för mycket vattenpipa. Nu är det så hett ute så jag har bara varit ute på vischan en enda gång sen jag kom tillbaka. Ja, jag skäms. Men vi skulle ha åkt på morgonen varje dag men det ändrades då till att bli mitt på dagen när det är som hetast. Pallar inte. Plus lite annat känslomässigt gojs som gör att jag hellre är osocial.. Men det kan jag tyvärr inte skriva mer om i bloggen just nu. Men ledordet är “tjafs”, if you catch my drift.

Hur som haver. Så intressant är mitt liv just nu. Men som sagt, är så glad för mannens skull så det väger upp såklart. Man behöver ju inte vara helt ego, liksom. Jag bara hoppas att den här tiden ska gå snabbt.

Dela vidare :)

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.