Välkommen till en ny design!

Hejsan! Välkommen in hit till en nyfixad Frugan E! Jag hoppas att du kommer att trivas här. Detta är dock INTE designen jag planerar att köpa mig, men det är det närmaste jag kommer till “nöjd” än så länge.

Det som är nytt är att jag fixat min om mig-sida, och en tab för förfrågningar om samarbeten/gästbloggande. Jag har även tagit bort kategorin “bloggtips” från övre menyn och har den som en bildlänk i sidomenyn istället, helt enkelt för att städa upp lite i menyn så det inte blir så rörigt. Det är ju dessutom inte den viktigaste eller mest använda kategorin.
I övrigt så är allt som vanligt, det är tydligare nu vart man kan prenumerera på inlägg (please do så du inte missar nåt, flört flört) och så finns det en “populära inlägg” under respektive inlägg så det blir ännu mer lätt att hitta sånt som är intressant och hoppa runt på sidan.

Ja, och så min headerbild då om du på något mirakulöst sätt lyckats missa den, haha. Sån glad skit är jag när jag är i Sverige, så jag ville ha den som bild. För sån är jag ju, egentligen. Mitt riktiga jag, glad och flamsig.

Jag hoppas att du kommer att trivas här och säg gärna till om något är svårt att läsa eller om du upptäcker nåt annat som är knas.

(Och ja, det är lite småfix kvar, så som att översätta designen och så, men det tar jag allteftersom då jag har mycket begränsat internet tills slutet av månaden och jag vill inte låta bloggen vara offline så länge. Tjingeling!)

Dela vidare :)

2 svar till “Välkommen till en ny design!“

  1. Vad fint det blev 🙂 Så kul med något nytt!
    Evahle – en blogg om psykisk hälsa postade nyligen…Kärlekslås i ett nät av kärlekMy Profile

    1. Frugan E skriver: Svara

      Tackar så mycket! 😀

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.