Husband list

God morgon finis!♥ Blev visst inget inlägg igår, men det fick bli så. Hade ont i hela kroppen i form av huggande nervsmärtor (tack, syndromet) så jag var inte på humör riktigt.

I alla fall, idag tänkte jag ta en liten (lång!) rolig lista jag hittade på den här sidan, och den är egentligen en boyfriend list men då det var mycket längesedan min gubbe var min boyfriend så är den omdöpt till husband list.. 😉

Han är inte så pigg på att bli utvikt i sociala medier men han har börjat vänja sig så smått vid instagrammandet och bloggandet så en liten presentation av oss skadar nog inte.

Vad heter ni? Frugan E & Gubben 😉 En vacker dag tänkte jag byta bloggnamn till mitt eget och sluta med den tråkiga anonymiteten, but not today!

Hur träffades ni? I hans pappas affär när jag var här på semester. Han jobbade där, de sålde keramik, mattor och sånt. Så där kom jag inknatande, långbent blondin (fick upp ögonen på honom, haha) och jag föll som en fura för hans ögon. Min kompis bjöd med honom ut på kvällen, sånt som både jag och han var för blyga för så det var en himla tur att hon inte hade några filter.. 😉

Är ni förlovade? Vi struntade i förlovningen och gifte oss direkt istället, 2 år efter att vi träffats.

Bor ni ihop? Japp

Har ni barn? Jajamän, 2 tjejer.

Har båda körkort? Isåfall, vem kör bäst? Åh nej. Jag har inte körkort alls, medan han har ALLA behörigheter. Haha. Med andra ord är det en dröm att köpa en Africa Twin och åka motorcykel genom Sverige och Europa på semestrarna. Hoppas! Sammanfattningsvis så kör han bil, motorcykel, lastbil och buss mycket bättre än jag. 😉 Men jag kan cykla rätt bra i alla fall. Nåt måste man ju skryta om…?

Vem är äldst? Han, men inte så stor marginal.

Vem fyller först på året? Han.

Vem är längst? Han är längre än mig (!) vilket är imponerande då det fasen inte är lätt att hitta folk i Tunisien som är längre än mina 180 cm. 

Vem sjunger bäst? Är man taskig om man säger att det är jag? Fast han sjunger jättegulligt när han väl gör det. Å andra sidan gör jag det aldrig framför andra. Så då kan man ju säga att han sjunger bäst, för han sjunger åtminstone..

Håller ni i handen på stan? Armkrok oftast. Fast det brukar mest vara när jag har det jobbigt att gå. När vi väl håller handen så är det i Sverige, för här brukar man inte göra det offentligt helt enkelt. Armkrok är däremot ok, det är inte för “intimt” liksom.

Kände ni varann innan ni blev tillsammans? Nej, vi växte ihop första dagen vi träffades. Det gick väldigt snabbt!

Vad har ni gemensamt? Drömmar, sjuk humor som inte sällan är rätt så under bältet så att säga, älskar att resa. Annars har vi inte så mycket gemensamt men vi balanserar ut varandra på något vis. På många sätt är vi varandras motsatser, men det gör inget. Vi får det att funka! 🙂

Blev du kär i första ögonkastet? Kär tror jag inte man kan bli direkt, men däremot attraherad. Känna att det finns nåt där liksom. Och det fanns det definitivt!

Har ni någon speciell låt? Nej, vi har ganska olika musiksmak dessutom. Han är inte så förtjust i Takida, Stiftelsen och 80-talsmusik. Metallica och liknande går bra dock.. 😉 Men någon låt som är “vår” har vi inte lyckats hitta.. Men det kanske inte är för sent för det.

Har ni stora framtidsplaner? Stora och stora.. Vi vill bara ha ett liv ihop. 🙂 Kunna resa massor och ha det bra. Hjälpa kidsen med deras utbildningar.

Har ni gråtit i varandras armar? Japp. När vår katt dog i en fruktansvärd olycka. Han var helt förstörd, och jag med. Blev mycket snyftande ihop där..

Har ni varit utomlands tillammans? Enda utlandsbesöken förutom Sverige/Tunisien var när vi bilade genom Europa ett par gånger. Annars är att utforska världen fortfarande en dröm.

Vilket är ert bästa minne? Förutom när barnen föddes och vi fick se dem tillsammans i kuvösen (vilket faktiskt är ett mer bestående minne för mig än själva födseln som mest var kaos) så har vi så många fina minnen att jag inte kan välja ett. Så jag får väl säga att det är det då. När han ledde in svimfärdiga jag i rummet med kuvöserna och jag fick se tjejerna för första gången med honom. Mycket problem för oss här, som jag kommer skriva om i framtiden, men det ögonblicket kunde ingen elaking ta ifrån oss. Det var bara vi och våra älsklingar. 

Vem lagar bäst mat? Jag är nog bättre på standardmaten så att säga men han är expert på att slänga ihop mat av typ ingenting. Koka soppa på en spik, som man så fint säger. Och oavsett vilka konstiga ingredienser och kryddor han använder, så blir det alltid gott…!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Är vi inte på olivodlingen så hjälper han svågern på hans jobb en stund. Annars är vi hemma och slappar bara.

Blir du lätt svartsjuk? I början, alltså hjälp. Samma med honom. Vi var så in i bövelen svartsjuka. Nu är det snarare tvärtom. I’m too old for that. Haha. 

Ringer eller SMS:ar ni mest? Nu är det ju Messenger som är räddningen. Annars ringer vi. 🙂

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Måste man välja så axlarna, tror jag. 🙂

You may also like

48 kommentarer

  1. Alltså wow kul läsning, ni är så fina tillsammans Att bara gå in i en butik och inte tänka på att det kan bli ett framtida väl tänker inte alla på, man kan nog träffa sin kärlek hursomhelst

  2. Härligt! Sambon min är likadan, inte så förtjust i att bli uthängd på sociala medier, men eftersom att det är en del utav min vardag har det nu blivit accepterat utav honom! 🙂

    SV; ja, super mysigt. Hehe okej, låter läskigt med åska utanför och skräckpodd inomhus haha! 🙂

    1. Ja, det vart ju långdistansförhållande i 2 år först så kändes bara jobbigt att inte gifta sig så fort som möjligt. 🙂 Vi har hängt ihop sedan -00, så 18 år nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.