Min rosa blogg

På den tiden då jag var glad. Och suddig.

Det var väldans vilka olika turer det blev med bloggdesignen sista tiden. Börjar bli lite tjötigt. Men ärligt, jag är nog rätt gammalmodig för jädrar vad man får leta om man vill hitta en design där man kan ha hela inläggen på framsidan! Liksom hallå där WordPress, vore najs med lite valfrihet där..

Hur som haver, hittade denna gräddtårta till design and I love it. Den är inte perfekt men den har i alla fall fina färger och funktionen jag vill ha så den får duga så länge.  Allt enligt detta citat:

En kvinnas blogg kan aldrig vara för rosa.

Hittade jag på just nu. 😉

Hur som helst, smälter ni också i värmebölja? Vi har det rätt hett här nu och om man ska tro på prognoserna så blir det ju värre framåt helgen i sydeuropa, med andra ord lär vi känna av det också.  Känns väl lite sisådär. Och på tal om en nyckfull moder jord så var det jordskalv häromdagen.

Jag låg och spelade PS här på madrassen och så började det gunga. Det varade inte länge som förra gången men man blir ju skärrad för det är en sån onaturlig rörelse, liksom. Huset SKA INTE svaja fram och tillbaka. Kroppen/skallen är inte van. Vilket då blir till panik.

Tack och lov var det bara en 3.4 men det är alltid samma område inte långt härifrån så det är därför vi känner av det så pass. Huga.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.