Inlägget är reklam för Cool Company och innehåller reklamlänkarVill du starta eget men kanske ändå inte är helt redo än med allt vad det innebär? Kanske erbjuda en tjänst men vill slippa allt papperstrassel? Numera finns det ju lösningar även för oss som inte har reggat eget företag, så även vi kan fakturera och få ut lön, skattad och klar! Det kan ju inte bli smidigare. Perfekt för dig som frilansar eller kanske jobbar med dina sociala kanaler.

Här kommer företag som Cool Company in som räddaren i nöden. Det är helt gratis att registrera sig och man betalar alltså ingenting i medlemsavgift eller liknande. De tar bara en liten avgift för pappersarbetet när du väl skickat ut din första faktura och får din lön.

Det bästa av allt är väl ändå att man slipper tänka på allt det här med skatter och bestämmelser, bara skicka iväg fakturan till kunden och låt Cool Company sköta resten! 🙂

Dela vidare :)

4 Svar

 • Verkligen bra att det finns sånna sidor

  Svara
  • Frugan E

   Visst är det smidigt 🙂

   Svara
 • Jag använder mig av dem och är SÅ nöjd 😀

  Svara
  • Frugan E

   Skönt att slippa det här med eget företag 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.