Rabatt på lyxiga Biotherm

Inlägget är ett reklamsamarbete med Nordicfeel och innehåller annonslänkar

 

 

Är det inte dags att skämma bort sig lite? Ta del av Nordicfeels kanonerbjudande nu och få 20% rabatt på Biotherm! Själv har jag varit såld på Biotherm under många år, men ännu mer nu känner jag när min hud definitivt blivit mer krävande. Min favorit som jag skrivit om förut är deras Lait Corporel som faktiskt också finns i kroppsspray! Måste jag testa nästa gång. Lait Corporel doftar fräscht av citrus och går in i huden på ögonblick, den lämnar ingen fet hinna och är väldigt dryg. En favorit!

Spana in deras sortiment du också, har du gått och funderat på någon av deras produkter så har du chansen nu att göra ett kap. 🙂

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.