Nya vrålåket

Ny moped

Ny moped

Häj på däj! Idag har Frugan varit ute och farit. 4 mil närmare bestämt, på denna tjusiga moped. Vi sålde ju vår kära lilla bil då vi behövde pengar (och den ärligt inte skulle hålla ihop så länge till) och det fick bli en liten Piaggio nu då bil är helt uteslutet av ekonomiska skäl.

Så vi börnade runt på landsbygden och efter 4 mil på vägar á la schweizerost så är man ganska så öm i lilla stjärten, för att uttrycka det hela barnvänligt.

Det var i alla fall väldans skönt att komma ut, jag och gubben (kolla min insta för extra tjusig bild på honom, haha) satt och fikade bland våra höns och olivträd. Han hade (mysgubben!) åkt förbi sin mamma på vägen för att hämta mig efter att ha lämnat tjejerna i skolan, och där hade han laddat med kaffetermos och köpt med sig croissants. Trevlig liten överraskning. Också mysigt att se att hela olivodlingen blivit grön, cypresser (och allt annat) växer så det knakar. Kolla min söta cypress där till vänster i bilden, den köpte maken som present till mig så jag skulle slippa vänta i hundra år på att få se en “stor” cypress i trädgården. Gullebulle. Tyvärr har inte allt överlevt denna knastertorra, dunderheta sommar, men vi är nu minus cirka 4 träd tror jag varav två var granatäpplen och två valnöt. Eller ja, de kan ju leva fortfarande så vi har inte tagit bort dem, vi får se vad som händer i vår. 🙂

Hur som haver, nu är jag så sketatrött att jag tror jag går och vilar eller nåt. Kan knappt hålla ögonen öppna. Jag skulle lägga mig igår kväll och lyssna på skräckpodd (är hopplöst beroende) men somnade på den obekväma madrassen ute i vardagsrummet och vaknade vid 4 så nu är jag helt körd. Det mer seriösa bloggeriet får vänta tills imorgon. 🙂

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.