Hitta dina favoriter med Sverigerea.se

Inlägget är ett betalt samarbete med Sverigerea.seHej på dig! Om du som jag (och förmodligen de flesta andra) gillar när saker säljs för nedsatt pris, så spana in nylanserade sidan Sverigerea.se. Visst vore det väl fint om det fanns en hemsida som fungerade som en sökmotor för att hitta produkter och kläder man behöver som är på rea just nu? Nå, detta är den! Alltså vilken smart idé. Ingen säger väl liksom nej tack till rea, oavsett om det handlar om att man helst inte spenderar onödiga pengar eller om man kanske inte har råd, helt enkelt. Då är den här sidan verkligen en hjälp.

Hur funkar det då? Är jag ute efter en foundation till exempel, så går jag helt enkelt in i menyn till kategorin smink och sedan -> foundation och kan då välja och vraka bland olika foundations som säljs för extrapris just nu på olika webbshoppar. Med andra ord så behöver man inte själv sitta och leta i olika nätbutiker och jämföra, Sverigerea.se fixar det åt dig.

Övriga kategorier där man kan fynda är kläder, skor, accessoarer, hud- och hårvård och parfymer. Sidan växer så det knakar så mer och mer kommer in allteftersom fler butiker ansluts till tjänsten.
Jag testade att söka efter kappor (alltid svårt för mig som är långis) och fick upp mängder med snyggt, med rabatter ända upp till 80% (!). Jag som har svårt att handla kläder i affärer kommer definitivt bokmärka denna sida och använda den när det är dags att shoppa för här får man ju bokstavligen alla bra erbjudanden på ett och samma ställe. Riktigt smidigt.

Inga kommentarer