Mysiga vinterfavoriter

God morgon! Och förlåt för att man gör en motvals kärring här och *inte* länkar till nåt relaterat till black friday.. Men vi drunknar ju redan i sådana inlägg, så. Jag tänkte visa lite annat jag vill ha istället. Fast i och för sig så kan man nog snappa åt sig dessa saker på rea idag.. 😉

Jag sitter och fönstershoppar som en dåre idag, men mer än så blir det inte tyvärr. Men nog skulle man vilja gå loss på alla mysiga koftor och kappor som finns.. För mig som vill ha långt och långärmat är uppenbarligen höst och vinter rätt säsong för att handla kläder.

Passar du på och shoppar idag?

You may also like

39 kommentarer

 1. Ja nu är det ju verkligen rätt tid att hitta långärmade kläder! 🙂 Tröjan i bilden till vänster ser verkligen skön ut! Jag har inte shoppat någonting alls, men skulle behöva handla lite mat om jag får tummen ur! 😀

  1. Eller hur! Jag hittar sällan kläder på sommaren i Sverige, det är höst- och vintershopping som gäller här 😛

  1. Bra jobbat! Lätt hänt tror jag att släppa på tyglarna lite väl mycket när det är så pass nedsatt.. 😛

 2. Lacken hade jag kunnat tänka mig, köpte på mig lite igår dock =)
  Nej, jag vill ju shoppa för att det är kul men jag är inte i behov av något så jag väljer att inte kika in på reorna för då blir jag bara sugen =)

 3. Jättefina jackor! men några är verkligen dyra men säkert värt de priset också. Japp man drunknar ju i såna inlägg om black friday så jag har inte gjort någon sånt inlägg heller 😉

 4. Jag skulle fyndat, klickade in och la det i varukorgen. Något annat kom mellan och jag kom på det först några timmar senare – slutsålt. Wiho…. 🙁

 5. Kul att kunna göra det men jag får inte lägga till några egna plug-ins 🙁 Jag sakar Yoast och den där kalendern som man kan lägga in inlägg i.
  KRAM

  1. Yoast är kanonbra, och editorial calendar med 🙂 Smart att kunna planera sitt bloggande. Har den installerad men använder den inte tyvärr. Får jag ta och bli bättre på, jag sparar utkast direkt som inlägg istället för att gå in i kalendern och lägga in mina små idéer.. Jag är lite opraktisk. 🙂

 6. Jag handlade faktiskt inte någonting alls under Black Friday! Förra året passade jag på att klicka hem ett flertal plagg som jag hade trånat efter länge, men i år hade jag ingenting sådant så jag kände att det var lika bra att jag hoppade över shoppingen före att handla bara för handlandets skull 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.