Ge bort en upplevelse i present!

Inlägget är i samarbete med Happy-Day.se
Jag har ju pratat förut här på bloggen om vilken hopplös presentköpare jag är som har så svårt att komma på något kul (särskilt till min man av någon anledning!), men nu vet jag precis vad han skulle få! Han som är GALEN i allt vad flygande heter skulle såklart få en helikoptertur från Happy-Day.se. Han är en sådan som måste kolla upp varje gång han hör ett flygplan eller en helikopter och det är hans stora dröm att få flyga helikopter själv.

Såhär beskriver de upplevelsen:

Har du alltid drömt om att åka helikopter, sväva över staden och se dina favoritplatser från en helt ny vinkel? Under den här flygtur har du möjligheten att se din stad som du aldrig sett den förut, från ovan. Det här är en fantastisk upplevelse oavsett om du bor i staden eller vill upptäcka en ny stad. En helikopter tur passar till alla åldrar ung som gammal så förbered dig på en oförglömlig resa där din erfarne pilot guidar dig genom luften. 

Totalrys! Jag vet att det är något min man skulle leva länge på, kan jag säga. Jag föreställer mig själv hur det skulle kännas att få en sådan drömupplevelse i present, både att det är ett något man GÖR (istället för en sak) och något som verkligen visar uppskattning. Det känns som om det verkligen visar att man vill att personen man ger det till ska njuta och få göra något som han eller hon tycker om och kommer minnas för livet. För min egen del hade jag önskat mig en spökvandring med middag eller spökvandring i Gamla Stan då jag ju som bekant älskar allt som har med skräck och det övernaturliga att göra. Men då hade jag inte fått med mig min man..

Men han skulle ju vara upptagen med att flyga helikopter, så ingen fara. ;) Happy-Day.se har ett stort utbud av upplevelser att ge bort (eller ge till sig själv kanske?) och det är allt från spa till "mordgåta med middag", fallskärmshoppning, köra lyxbilar, brunchkryssning eller varför inte pistolskytte? Här finns någonting för alla så är det en upplevelsepresent du letar efter så är det bara att välja och vraka.

Verkligen den perfekta presentidén.

Inga kommentarer