At least I triedHej på dig! Ja nu kanske du undrar vad 17 som hänt med bloggen, i alla fall om du brukar kika in hos mig. Nå, det är uppenbarligen på det viset att jag flyttat - igen.

Så jag gick från Blogger till eget webbhotell, till Delacay och sen tillbaka till Blogger igen. Varför i hela friden? Jag längtade lite efter att vara egen igen och den känslan har man tyvärr inte på en portal. Även om jag inte är egen till 100% hos Blogger så är det en helt annan frihet. Som med wordpress så kan jag göra vad jag vill här i princip.
Jag är väl helt enkelt inte skapt för att blogga på portal. Det mördar min blogglust rätt snabbt, tyvärr. Jag vet att en del har bekymmer med att kommentera här på Blogger och det är väl bara att beklaga, men jag har ställt in i alla fall så att alla ska kunna kommentera, även anonymt om man så måste.

Det är i princip klart nu med flytten, jag är glad över att jag faktiskt lyckades flytta om domänen själv igen trots att jag vet nada om sådant och min hosting faktiskt har en rätt konstig kontrollpanel. Gäller att vara tacksam för det lilla, eller?
Det är lite flyttstök kvar men det viktigaste är done. Jag känner väl inte direkt att jag har inlägg jag behöver flytta med mig från Delacay-bloggen, jag var i en så dålig period när det gäller hälsan att var och vartannat inlägg är gnäll. Det jag flyttat är de få samarbeten jag hunnit göra (sådana har man ju liksom fått pröjs för att de ska finnas på ens blogg oavsett) och så lite info osv. Ett par reseinlägg fick jag med mig också, men inte alla. Med tanke på den linje jag vill att bloggen ska gå på (dvs INTE Tunisien längre) så känns det ändå inte lika relevant. Men ja, kanske kul att spara ändå.

Anyhow, välkomna tillbaka då till Bloggen Där Frugan E Började, cirkeln är nu sluten. Kan man väl säga.

Inga kommentarer