Bästa alternativet till Bloglovin'

Hejsan kompis! Trevligt att du kikar in! Jag är lite uppe i bloggflyttstöket så att säga och som vanligt så laggar allas vår kära Bloglovin' vilket innebär att mina uppdateringar inte kommer med där. Tröttsamt.

Så jag tänkte rekommendera den tjänst jag använder för att följa bloggar, som är både smidigare och snyggare! Den heter Inoreader och där finns det absolut inga bekymmer med att läsa in RSS-feeds och se till att senaste uppdateringarna kommer med på momangen. Stort gilla också på att det ser ut lite som Pinterest, dvs man får uppdateringarna i grid med bilder för enkel översikt. Svårt att förklara, men ja. Du ser ju på bilden. Alla bloggar man följer finns dessutom klart och tydligt där i vänstra menyn så känner man att man vill kolla in någon speciell så är det bara att klicka sig dit.Bloglovin' kommer nog (dessvärre) alltid finnas med i bloggeriets kulisser då vi haft det så himla länge, det är nog inte så lätt för alla att skilja sig från det. Inte för att det gett mig något någonsin, de flesta portaler har möjligheten numera att följa bloggar direkt i kontrollpanelerna och någon extra trafik har man knappast fått. Jag tror det hänger med av gammal vana bara. Man "ska" liksom ha en bloglovinknapp och man "ska" samla på sig följare där. Ja, jag har också en knapp. För det har man ju! Gamla vanor, som sagt.

Jag har alltid följt bloggar i Bloggers kontrollpanel istället för Bloglovin', jag blev aldrig riktigt sams med layouten och funktionerna där. Nu när Bloggers tjänst för att följa känns lite gammal och omodern så levererar Inoreader! Även om man diggar BL (av någon underlig anledning?) så kanske Inoreader är värt att testa? Glömde att nämna att de även har en app, så ytterligare en pluspoäng där.

---

Vill du ha lite mer bloggtips? Kolla här!

Inga kommentarer