En dag som alla andraGod morgon! Hoppas du mår finemang. Själv har jag lite knorr i magen men det är ju som det är med den saken. Lite jobbigt att andras ibland, som om inflammationen känns både neråt i magen och uppåt i lungorna. Ligger jag på höger sida och vänder mig till vänster så känns det som om magsäcken åker upp i bröstkorgen och lungorna får inte plats. Ligger jag åt höger länge och sedan sätter mig upp så känns det som om allt rasar neråt därinne.

Äcklig känsla minst sagt. Eftersom jag har hälsoångest så blir det ju ännu otrevligare alltihop. Jag intalar mig själv om vartannat om att jag är ok, sen att jag är dödssjuk, och sådär håller jag på.
Hur som helst. Måste ta bättre hand om mig själv. Jag har gått upp för mycket i vikt, jag bara sitter och tröstäter och jag känner inte igen min kropp alls längre. I utseendet och hur den känns. Det är inte heller bra för måendet, det blir som en ond cirkel.

Så, nu är det dags att tänka mer på sig själv och hälsan, kan tyckas. Jag kan inte förändra något just nu med att gå till läkare, men jag kan i alla fall se till att ta hand om mig själv så att jag inte gör allting värre.

Inga kommentarer