Morgonpromenad & gulliga läsareHej! Idag vart det en prommis på morgonen för att gå och handla. Vi har ju sålt moppen nu för att ha något att leva på tills vi åker så nu får vi snällt använda våra apostlahästar. Inte mig emot, jag behöver verkligen röra på mig mer!

Kikade förresten in på Google Analytics alldeles nyss och förberedde mig på en absolut ökentorr statistik, men nä. Nu hittar ni tydligen hit igen! Tråkigt att jag är en sådan supertrist och oinspirerande bloggare, men det var faktiskt en tröst att se att jag inte sitter ensam här i mitt lilla hörn av internätet. Det blir ju så när man byter portal, en liten dipp. Google ska göra sitt och så vidare. Nu är bloggen officiellt igång igen enligt sökmotorerna i alla fall. Och ni finisar som kikar in här trots att jag lyser med min frånvaro. Tack! Jag är på G, men startsträckan är lång. Jag har planer för bloggen faktiskt, och för min Instagram, men det går lite på sparlåga (okej, mycket på sparlåga!) tills dess att jag God willing är hemma i Sverige igen. Nu sitter jag mest och känner mig sjuk och väntar på att tiden ska gå. Inte så flashigt!

Snart är det dock Ramadan och det ska bli intressant att se hur det går med fastan i år, med gastrit, helicobacter och allt. Kroppen känns rätt mör! Jag ska pröva i alla fall, går det inte så går det inte. Men skam den som ger upp utan att ens ha försökt. Vem vet, kanske fastan gör gott för magen? Att få pausa i några timmar från mat under dagen kanske hjälper. I alla fall om man sedan äter snällt på kvällen. Det brukar bli en utmaning dock, på svärmors bord finns nämligen allehanda onyttigheter man är sugen på när man varit utan mat i 12+ timmar. Men någonstans måste man ju "växa upp" och ta ansvar för sitt mående. Man kanske inte behöver avstå från alla gottigheter varje dag och för alltid, men dra ner på det borde man klara av!

Hur som haver, my dear. Tills vi hörs igen!

28 kommentarer

 1. så mysigt ni ser ut att ha de, synd att pengarna tog slut så ni fick sälja av något....
  såklart folk tittar in även om du inte släppt något inlägg :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som det är :P Man överlever utan moppen även fast det är trist.

   Radera
 2. Synd att pengarna tog slut men ni ser ut att ha det väldigt mysigt endå☺️

  SvaraRadera
 3. Oh spännande att se om fastan gör dig gott och kan tänka mig att det är spännande att testa. Hoppas att ni får i ordning på ekonomin, men bra att kunna sälja av saker

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite orolig för fastan i år men vi får se hur det blir :)

   Radera
 4. Fin bild :) Jag älskar palmer :) Vad roligt att du börjar komma tillbaka på bloggen :)

  SvaraRadera
 5. Nu ser jag att du bytt tillbaka till där jag först hittade på dig :). Eller om du hittade på mig, minns inte :). Men du spännande med ramadan, när infaller den i år? Jag såg att det var Eid runt 4-5 juni stämmer det? :)
  Eller ja en av Eid förstått att det är en del :). Brukar ta för vana att önska "Glad Eid" när det infaller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag verkar alltid studsa tillbaka till Blogger, av någon anledning :P

   Har hört att Ramadan infaller den 6:e maj så det kan nog stämma. Men det kan ju flytta sig fram eller bak nån dag. Fint av dig att hälsa glad eid, sånt värmer verkligen ♥

   Radera
 6. Jag skulle inte klara av att genomföra ramadan, de kan jag erkänna. Skulle inte klara av att gå en hel dag utan att ta en endaste klunk vatten, maten skulle jag klara av att vara utan. Många på jobbet som genomför ramadan, och i somras så var de många av dom som blev väldigt klena och hade mycket huvudvärk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kroppen klarar mer än man tror om man gör det rätt :)
   Många har huvudvärk första dagarna innan man ställt om sig, sen brukar det gå bra :)

   Radera
 7. Vilken härligt strandpromenad. Jag skulle nog inte klara av att fasta så. Kanske bara om jag fick sova dom timmarna som man är utan mat 🙈

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många gör det också fast man egentligen inte borde :P

   Radera
 8. Här kommer en ny läsare:). Fastan kanske hjälper din mage bara du är snäll mot magen när du börjar äta igen:). Synd att ni fick sälja moppen, hopps det ordnar sig med ekonomin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej! :)
   Ja det är just det, man måste käka snällt och nyttigt annars kan det nog bli jobbigt. Jag måste vara riktigt smart denna Ramadan :)

   Radera
 9. Roligt att höra ifrån dig igen. När är ni på G till Sverige med flytten och allt?

  SvaraRadera
 10. ja de brukar va otroliga på att duka fram alla läckerheter
  det är inte så dumt med apsotlarna heller men mina knä är dålig så värre för mej =)
  ha en fin tisdag

  SvaraRadera
 11. Så roligt att du är tillbaka! <3 Fascinerande att klara av Ramadan för övrigt. Hur länge är det man fastar? :) Alltså, hur många dagar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 30 dagar är det i regel, vissa år kan det bli 29.

   Radera
 12. Självklart kikar jag in hos dig även om du inte delar i gruppen men får bli bättre på att kommentera 😁 Himla skönt med morgonpromenad i de vackra landskapet & så vacker bild! Inshallah du har fått en fantastisk Måndag 😃

  SvaraRadera
 13. Åh vilken fin vy ni hade när ni gick på promenad. Hoppas det går bra med fastan och jag tror att det går så länge man vill. Men du ska ju heller inte ha ont :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä precis, man måste lyssna på kroppen.

   Radera
 14. Jag tror nog att fasta kan vara bra för magen, men som du säger att sedan välja snälla saker så det inte blir en chock för den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, och tyvärr är det inte mycket som brukar serveras som är snällt för kaggen, men jag får lov att vara kräsen i år :)

   Radera