Bästa shoppingen är när man köper böcker

Inlägget är reklam för Bokus och innehåller annonslänkar

Har jag inte rätt? Jag körde hårt nu faktiskt och unnade mig hela TVÅ böcker! OMG. Jag har ju lite svårt att unna mig saker, som du kanske vet, så det här tog faktiskt lite pepp från min sida. Men nu är beställningen lagd! Det blev dessa två beauties:


Yrke: Influencer av Linda Hörnfeldt finns just nu på supernajs rea hos Bokus! 115 kronor är ju som hittat, nästan halva priset! Ska bli spännande att läsa. Jag lyssnade på hennes gratis webinar i häromdagen, och jag har tänkt köpa den här boken länge nu men det har liksom inte blivit av. Jag har tyvärr inte råd att hennes kurs just nu men under webinariet bestämde jag mig för att i alla fall äntligen köpa hennes bok. Så nu är det gjort!


Sju steg till ett friskare jag: utan gluten, mjölk och socker är en sån där bok jag trånat efter ett bra tag, med tanke på att min kropp håller på att strula och min kosthållning känns lite.. skrutt. Den här har fått så sjukt bra omdömen och jag ÄLSKAR Nillas hemsida med alla underbara recept och exakt NOLL pekpinnar och press, så klart att jag var tvungen att beställa denna.

Ska bli så spännande att plöja igenom dessa två och framför allt följa råden och se vad som händer i två områden av mitt liv där det behövs en hel massa nytanke, kunskap och pepp!

4 kommentarer

 1. Linda är så fantastiskt duktig och engagerad. Tyvärr har jag inte läst boken men borde göra det nu. Finns inga ursäkter när den är så billig =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Hon är så grym, hon. Skulle velat ta hennes kurs men det får hamna på min bucket list så länge :P

   Radera
 2. Böcker gör man rätt i att unna sig, för det är nyttigt att öka på sina kunskaper!😃 Den första boken funderar jag lite på att köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt :) Böcker är väl det man inte kan få för mycket av :) Ska bli spännande att läsa Lindas bok, har bara hört positivt om den :)

   Radera