Designa din egen kalender

Inlägget innehåller reklamlänkar via Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Hallå där! Hoppas att du mår gött. Det händer rätt sällan nuförtiden att jag lägger ut reklam såhär, så när jag väl gör det så handlar det om saker jag själv verkligen skulle vilja ha, eller som i det här fallet, desperat behöver!

Jag har spanat in kalendern ovan nu ett bra tag, för man kan designa både inne och ute själv. Med andra ord är det en riktigt fin, personlig kalender man får. För oss som älskar att fota kan det vara en superkul idé att ha en egen favoritbild som omslag, tycker jag. 

Kalender är dessutom något som virriga jag verkligen behöver, jag kan inte hålla reda på mig själv alltså som jag är nu, så jag kan lova att en sådan snabbt ska införskaffas när vi kommit fram till Sverige..! En egendesignad helst! :)

Inga kommentarer