Med hälsningar from Sweden!

Hejsan! Om inlägget saknar vissa bokstäver sa beror det pa att jag bloggar via en fransk laptop, sa det blir lite knas.
Vi är i alla fall framme nu och allt gick finfint med katterna! De i tullen var jättesnälla verkligen och allt var ju perfa med deras papper sa det var inget konstigt alls. Missarna var superduktiga pa planet, de bara jamade lite när de fick syn pa maken som satt bredvid. Men inget gnäll alls och sen har det gatt suveränt hemma hos mamma och nu är faktiskt bada katterna hemma här med oss. Det var ju tal om ifall Gizmo skulle bo hos mamma men nu fick han följa med oss istället hem. Tyckte bade vi och mamma var bäst; även för katternas skull.

Nu haller vi pa att installera oss (främst barnen) och det känns bra allting än sa länge. Haha. Jag ogillar starkt att skriva sahär sa jag ska försöka inhandla ett tangentbord att använda med datorn, sa jag slipper det här. Alla bokstäver sitter ju alldeles konstigt ocksa sa det är lite jobbigt.


Uppdaterar mer sa fort jag kan! Häng med pa Instagram annars, där postar jag varenda dag nu. :)

Inga kommentarer