Vid ett kalkbrott


Hello! Idag blev det som sagt ett besök vid ett vackert kalkbrott här i närheten. Ungarna och gubben badade tappert men jag höll mig vid kanten och fotade istället. Som vanligt, med andra ord. Är det kallt är jag världens badkruka. Det, och att jag är lite orolig för att burkinin kanske inte passar längre. Ha! 


Det var helt magiskt där! Vilken underbar natur vi har. Vem behöver egentligen åka utomlands när det finns sånt här fint precis vid husknuten? Love it! Och Bergslagen alltså.. Tack och lov att man hamnade här..! 

3 kommentarer

 1. Åh så vackert det ser ut :D. Jag har aldrig badad vid kalkbruk eller andra gruvor heller. Ändå är jag väldigt fascinerad av saken och älskar att åka och titta på sånt :D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju så vackert. Jag badade vid en koppargruva en gång och det var det kallaste jag varit med om, kanske därför jag inte var så badsugen idag, det var nog undermedvetet.. :P

   Radera
 2. Det är ju så härligt att vara vid kalkbrott. Men jag hade inte heller hoppat i, det måste vara riktigt varmt för att jag ska komma i. Håller med om Sveriges natur. Den är fantastisk. Det finns så mycket fint att se.

  SvaraRadera