Hej! Vad kul att du hittat hit! Jag hoppas innerligt att du ska trivas här och att du känner dig som hemma här i min lilla hörna.

Lite snabba fakta om mig:

– Jag är väldans introvert men vill ändå umgås med folk.. men ändå inte. Introvertens dilemma!
– Jag har rätt vansinnigt sjuk humor.
– Jag drömmer om att bo fritt och enkelt i husbil och paddla runt i kanot. Enkelhet=frihet. En nomadsjäl som känner sig hemma överallt men ingenstans.
– Jag brinner för sånt som allas lika värde och allas rätt att själva välja i sina liv. Oavsett om det blir burka eller minikjol.
– Jag vill bli behandlingspedagog när jag blir stor! Jag vill försöka stötta fina själar som hamnat snett i livet.
– Att fota är mer för mig än bara att ta bilder till bloggen eller spara för minnen. Jag ÄLSKAR att fota och se vad man
kan göra med sina visioner, både när man plåtar och processen med redigering.
– Är en nattuggla som hellre sitter och bloggar klockan 2 på natten med chipspåsen bredvid mig än att vakna sådär hurtig klockan 6 och fota min chiapudding till Instagram. 😉

Bloggen & jag

Jag ville ha den här bloggen som en ventil, en dagbok. Lite så som bloggar brukade vara back in the day. Som utlandssvensk möter man ju på en hel del saker som är utmanande minst sagt och att ha någonstans att skriva om allt snurr hjälper verkligen.

Det är lite blandad kompott härinne kan man säga, allt mellan tunisienvardagen och snack om politik. Jag kör rakt och ärligt om det som faller mig in så man kan ju inte säga att jag är strikt nischad precis. Men, det behöver man inte vara, tycker jag. Det här är min variant av livsstilsblogg, och den duger alldeles utmärkt! Särskilt nu när vi står inför stundande sverigeflytt med allt vad det innebär så är min kära blogg en välbehövlig ventil.

Har du frågor om något, vill kontakta mig för samarbeten, gästbloggande eller annat, hör av dig till mig via mail eller använd det piffiga formuläret nedan. Jag återkommer så fort jag bara kan.