Blogger templates

Välkommen till mitt lilla hörn för Blogger templates! Här samlar jag de jag gjort (och länkar till andra sidor som delar med sig av gratismallar) och det är bara att titta runt och ladda ner de du gillar. Det enda kravet om du vill låna en av mina designer är att du inte tar bort eller ändrar creditlänken längst ner.
De andra hemsidorna har såklart sina egna krav, kolla upp deras användarvillkor för att se vad som gäller.

***Länkar borttagna då jag fått reda på att dessa sidor ger ut och även säljer (!) omgjorda Wordpress-teman olagligt. Sånt vill inte jag stötta, så jag kommer fylla på här istället med länkar till sidor som gör sina egna templates och ger ut. Med andra ord, var försiktig med vart dina templates kommer ifrån. Det finns otaliga sidor som ger ut designer för Wordpress fast omgjorda till Blogger, dessa bör man då kanske ta och undvika. 
Jag vet inte om man gör sig skyldig till något brott om man laddar ner och använder, men det är i alla fall inte sjysst mot de som gjorde designen från början.***

Är man redo att spendera en liten slant (med betoning på liten) och vill ha mycket för pengarna så rekommenderar jag SyncBoosts affär hos Etsy. Eleganta teman man kan ändra om i princip allt i, direkt från kontrollpanelen och fantastisk kundservice. Gratis installation till och med, om man så önskar.


Templates jag har gjort layouten till (OBS! Endast till Blogger/Blogspot.com)

Dessa är alltså baserade på en av Bloggers originalmallar, Minima, som jag gjort om och gjort så de fungerar även för mobil. Jag tar alltså ingen cred för några originalkoder här, utan jag har bara gjort en makeover på ett av Bloggers f.d standardteman.Demo // Ladda ner