Om mig

Jag är en 36-årig hemmafru med ena foten i Sverige och andra i Tunisien. Inget mer spännande än så. Jag skriver om det, men även om vardag, foto, träning/viktnedgång, skönhetbabbel och annat kul. Framför allt kände jag att jag ville ha en plats att prata öppet om ångest och psykisk ohälsa från, någonstans där jag i lugn och ro kan få ut det jag vill med egna ord. Det är alldeles för mycket skam och tabu kring detta än idag, och ännu mer i vissa andra kulturer. För att ge lite terapi till mig själv och kanske få andra att känna sig mindre ensamma om det här, så har jag valt att vara öppen och blogga om det, oavsett hur "personligt" det ses som av andra.
Jag har också en förkärlek till att snacka om och debattera kring politik, religion och sånt, så det ploppar upp här ibland.

Så, om du tycker att den här lilla mixen är något som intresserar dig så kan det vara värt att hänga på! :)

Angående mina foton så kör jag antikt och "billigt", så det är en Canon eos 1100D med standardobjektivet och mitt kära 50 millimeters. Har även ett stativ jag slarvat bort nånstans. Ordning och reda på den här "fotografen", serru.
Jag ÄLSKAR dock att fota och planerar att byta kamera en vacker dag. Förmodligen blir det nåt maffigare från Blocket (gillar sjyssta kameror, inte rövarpriser..) men jag fortsätter med Canon. Gillar't, plus att jag är kär i mitt objektiv och vill inte behöva köpa nytt.
När inte kameran hänger med så plåtas det med en Iphone 4s. Garva inte, äldre teknik har också sin charm..

Till redigering kör jag också antikt, Paint Shop Pro 9 från Corel. Lite Photoshop över't men inte riktigt lika vasst. Funkar dock utmärkt tills jag (i mina fantasier alltså) uppgraderar mig till Lightroom.

Med detta sagt så happy reading! Hoppas du hänger med och kontakta mig gärna om det är något du undrar över eller om du har synpunkter. :)

Inga kommentarer