Om migHej och välkommen hit till mitt lilla hörn! Jag är en svenska på snart 40 som fann kärleken med stort K och flyttade till Tunisien där vi gifte oss och fick två barn.
Innan jag kom dit bodde jag norr om Stockholm, pluggade barn- och fritid men kom inte så mycket längre än så då jag var nykläckt student då jag flyttade.

Bloggandet har varit en del av mitt liv sedan 2008 då jag startade min första. Genom åren har jag skrivit om allt från livet som utlandssvensk, mat, tro och så rent personliga bloggar. Nu har jag kommit fram till att det är på det spåret jag vill köra vidare; en personlig blogg där jag kan skriva och dela med mig av det jag känner att jag vill få ut till världen och att spara lite som en dagbok. Livsstil blandat med personligt.

Med andra ord så är bloggens röda tråd (eller trådar?) just personliga reflektioner och vardagslivet som utvandrad och sen återinvandrad svenska med allt vad det för med sig. Jag skriver om mina tappra försök att hitta det fina i vardagen och om att hitta hälsa och välmående genom att sätta mig själv och mina behov först, något jag varit väldans dålig på och behöver träna på och ändra nu, särskilt då jag fått lite hälsobekymmer den sista tiden. Kanske kan det inspirera andra? Hoppas det i alla fall!

Men, allra särskilt så skriver jag om vår sverigeflytt, vi ska ju starta upp vårt nya liv nu och jag ska alldeles ovan kasta mig ut i plugg, arbetsliv och förhoppningsvis en sjuhelsikes massa annat spännande. Jag säger bara motorcykel, dyklicens, vandring, Kebnekaise (!), konserter, resor, och och och.. Jag har en hel massa att ta igen! Hoppas att du vill dela den här livsresan med mig!

Vill du komma i kontakt med mig så hör av dig på frugan-e@mail.com, eller använd snabbt och smidigt formuläret du hittar här.