Om mig

Hej och varmt välkommen hit till min blogg! Jag som ligger bakom detta projekt kallar mig kort och gott för Frugan E. Jag har som policy här att alltid vara öppen och personlig, men inte privat, därför bloggar jag inte under mitt riktiga namn. Än. ;)

Jag är 35+ år och har älskat att blogga sedan jag startade hos Blogger år 2008. Mitt skrivande har alltid varit en hobby och mestadels har jag skrivit om religion, politik och min vardag de perioder då jag bott utomlands.

Den här bloggen blev en nystart för mig, då jag varit blogglös så att säga en längre tid, men sommaren 2017 satte jag igång på allvar med den här och jag är mer än glad och nöjd med resultatet! Jag älskar att få kontakt med läsare och andra bloggare, och jag får skriva av mig om sådant jag brinner för. Ofta är det foto, info och tankar kring bloggandet i sig och vardagen med ångest och psykisk ohälsa i allmänhet. Min blogg är med andra ord rätt spretig, men jag ser det som en tillgång! Jag behöver inte begränsa mig utan skriver om det jag har på hjärtat, oavsett om det är vardagstrams, smink eller politik.

Jag som person är en snäll och vetgirig mamma som vill utbilda mig främst till behandlingspedagog och sen som kostrådgivare. Där ligger mina drömmar, så att säga. Jag vill hjälpa folk.
Jag må ha bekymmer med ångest men jag är ändå den där pajasen som alltid har lätt till skratt och gillar att ha kul. Hemskt osocial och blyg men ändå vill jag träffa folk, hjälpa och vara bland människor. Vet inte hur det hänger ihop, men så kan det ju vara.

Jag gillar (förutom att blogga och fota) att läsa, se på skräckfilmer, resa så mycket det bara går, lyssna på Takida, titta på soluppgångar och att umgås med människor som får mig att kikna av skratt! Saker jag däremot inte tål är hat, hat mot oliktänkande, rasism och liknande. Jag tror på allas lika värde och där kompromissar jag inte en millimeter.

Jag hoppas innerligt att du som läsare känner dig välkommen här, och att du kommer att trivas!

Ha det gott!