Flytten är klar!

Nu har jag rymt fältet från Blogg.se och fortsätter alltså här. Alltid ramlar jag tillbaka till kära Blogger, trots allt.
Jag tänkte ju samla poäng hos blogg.se så jag fick mig en roligare design men alltså... inte ens premiummallarna är i min smak, så varför traggla? Plus all denna reklam överallt som man bara får bort om man betalar varje månad. Där borta har man ju den trevliga bloggspaning.se men alltså, hur mycket trafik får man därifrån egentligen? 2 besökare om dagen, om man har tur. Jag gillar att blogg.se är ett community men det är inget man direkt tjänar på egentligen. Det roliga är ju när man själv kommenterar och hittar bloggar, och det kan man göra oavsett vilken plattform en själv "bor" på.

Blogger har dessutom fördelen med att jag kan ha vilken snygg, avancerad design jag än vill, helt gratis och reklamfritt. Finns alltså inget att gnälla på.

Designen här är så gott som klar, jag känner mig nöjd. Det enda som fattas är ett domännamn, men det är ingen brådska. Måste klura lite på bloggnamn/domännamn innan jag köper, så att det verkligen är jag.

Så, ni som lyckas hitta hit, vad tycks om designen? Lättläst eller något som borde ändras?

Inga kommentarer