Jag kom ihåg kameran!

Yes! Idag kom kameran med i väskan. Rätt ointressant dag men jag fick fota i alla fall, något jag saknat rejält, faktiskt. Oftast spelar det ingen som helst roll vad jag fotar, bara att jag får göra det. Även de mest vardagliga saker blir fina motiv när man övar. :)

Jag har gjort det så smidigt att jag har min kamera i en sån där liten kameraväska som jag i sin tur har i min handväska, så egentligen kan ju systemisen åka med hela tiden. Jag använder inte någon särskild, otymplig kameraväska längre som man liksom bara suck när man måste släpa med.
Jag köpte ju en flådig en men den har mer agerat förvaring åt extra objektiv, laddare och sådant.

Anyhoo, känns bra att vara igång. Jag mår bättre nu också känner jag, ögonen strular fortfarande men jag känner mig frisk liksom. Jag väntar nog med att börja träna i ett par dagar till, men sen så drar vi igång.

Hoppas du haft en fin onsdag! För min del blir det nu diskberg och förmodligen mer kaffedrickande.. Sen ger jag upp för idag. Natti!

Inga kommentarer