Jag smälter.Nu är det sabla varmt, alltså. Man kan bara gå runt härhemma i linne och håret i knut på skallen och hinka i sig vätska. AC har vi ju men då jag fick ont i halsen igår igen (orka) så har vi den avstängd idag. Jag har ju känt att jag blir snustorr i näsa och svalj av det nu när jag uppenbarligen fortfarande är sjuk så man behöver ju inte göra det värre, liksom. Har ingen som helst lust att hjälpa ett envist virus på traven.
Så idag blir det lika slött som igår, ska försöka att göra så lite som möjligt. Läsa bloggar (har hittar massor med kul!), kolla mail och sånt. Allmänt nörderi framför skärmen, med andra ord. Tack och lov så har man iskall cola vid sin sida som hjälp och stöd. ;)

Ha en finfin fredag och jag hoppas att du har lite mer frisk luft tillgänglig än vad jag har. :)

2 kommentarer

  1. Mindre kul med ont i halsen, men låter som klarar dagen utmärkt! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jadå tack, det går ingen större nöd på en trots allt :)

      Radera