Lite tankar på kvällskvisten


God kväll fina <3 Idag har det varit hemmadag, ena dottern fixade mina naglar (lyx!) och den andra har lattjat med PS4. Jeklar, sicket sjå för att få igång det här med Youtube från spelkonsolen, men det gick tillslut.

Ögonen mina är igång och svider igen, men då det lär vara virus detta så kan det sitta i ett tag. Det känns som om jag varit sjuk nu i flera månader men egentligen har det gått drygt 3 veckor. Konstigt hur tidsbegreppet blir helt messed up när man är i sin ångestbubbla. Allt blir konstigt, inte bara tiden utan även verklighetsuppfattningen överlag.

Det blir till att fortsätta med ögondroppar och jag blev äntligen lite clever och gjorde koksaltlösning med lite olivolja i, jag blir så förbenat torr i svalget sådär långt upp bakom näsan så det gör ont. Sprayar med detta i snoken och det lindrar direkt! Ska jag komma ihåg nästa gång jag blir sjuk, för det borde jag verkligen ha kokat ihop från dag 1 och behandlat med.

Nu blir det till att kolla bloggar och möjligtvis också titta efter någon trevlig skräckis. Hoppas att du har en mysig kväll!

2 kommentarer