Mamma ♥


Hej alla fina. Nu är mamma och hennes man här äntligen! Trots allt. Ingen av dem fick sina väskor (skräpflygbolag som tappade bort deras väskor fulla med kläder och mat osv till barnen) men de är här och mår bra! Idag var vi iväg och visade dem olivodlingen och åt lunch hos svärmor. Sommarregn fick vi också i hettan, dagen till ära.

Jag ska försöka blogga vidare och uppdatera med bilder, men först och främst så ska jag fokusera på att njuta. Är inte frisk än (aldrig varit med om liknande vad gäller långdraget halsont!) men jag mår bättre psykiskt i alla fall. Nu är det så fullt ös både med att vara ute och att sitta och prata och fika att jag får bra med annat att fokusera på. Imorrn blir det till att inviga badsäsongen för min del, bättre sent än aldrig, eller?

Nu är det dags att börja göra sig iordning för att sova, det blir tidig start imorgon.
Ha en härlig kväll!

Inga kommentarer