Saknar målandet

Hej på er! Hoppas att ni har det gött. Här är det varmt som tusan, jag sitter hemma och mamma med man åkte iväg till huvudstaden för att hämta sina väskor som tydligen ska ha kommit nu, 5 dagar för sent.

Jag satt och tittade runt lite i mina mappar här på datorn och hittade lite av de målningar jag fotat. Kom på att jag saknar det här, att träna på att måla. Älskar ju det, och att hålla på med just akvarell. Nu är ekonomin skrutt så det får ligga på is lite till, men jag hoppas att jag kan börja igen snart. Får hålla mig till att fota så länge. :)


Har ni nån hobby som hjälper er att slappna av och tänka på annat? :)

2 kommentarer

  1. Wow! Duktig du är på att måla med akvarell!! Min hobby är att skriva och den hobbyn har räddat mig efter tex hjärtesorg ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!♥ Ja, skriva är underbart, hjälper en ju att få ut allt även om man inte alltid skriver öppet så som på bloggar osv. Jag brukade alltid skriva dagbok förr t ex, riktigt avslappnande.

      Radera