Snälla, ta mig till stranden..

This post contains adlinks from Adviral


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11.


Alltså hjälp. Jag behöver semester från mig själv. Hej, förresten! Haha, är så himla trött i huvudet. Och orolig såklart, men det är ju mitt "new normal", verkar det som. Jag kan inte spänna av i hals/nacke/käke och det känns superäckligt! Jag har träningsvärk i halsen (tog ett tag innan jag ens kom på vad det var!) och käken och det känns inte så fräscht. Föreställ er känslan i halsen precis när man ska börja gråta, hur det liksom "snörper ihop". Så har jag haft nu i mer än 2 veckor, konstant. Så nu känns det ännu värre för jag är helt öm! Ibland är det till och med äckligt att äta, jag kan ju svälja men beroende på hur jag mår så känns halsen tjock. Ihopspänd helt enkelt, antar jag. Spänningshuvudvärk får jag av det också. Vete 17 hur jag ska få det här att släppa. Sitter här med munnen på vid gavel och ser allmänt smart ut..

SÅ! Tillbaks till bilden ovan. Snälla packa ihop en picnic-korg, rulla ihop mig i nån matta/tryck ner mig i nån väska och ta med mig på en heldag på plajan, please. Jag behöver komma ut och göra något som distraherar och får mig att slappna av.

Ångest är ju värsta blaj. Tror jag vill ligga och jäsa under ett parasoll med en (alkoholfri, hmm) paraplydrink istället. Låter inte det bättre? :P

2 kommentarer

  1. min stråväska gick sönder. Alltså paniken! måste köpa en ny pronto!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har man stråväskor till allt, frakta mat, shopping, stranden.. Så förstår paniken! :P

      Radera