Söta sommarnaglar


Finaste manikyren får man ju som bekant inte på någon überdyr salong, utan av ens barn!  Ena dottern fixade mina naglar igår, en söt sommarfärg från Löwengrip Care & Color blev det. Stod i valet och kvalet mellan dessa 2 färger men vi körde på knalligt. Nästa vända blir det väl det ljusare lacket då, för att testa. :)


Idag blir det till att börja röja här hemma, snart kommer ju mor. Ser ut som en halv katastrof här i lägenheten så nu har man verkligen en ursäkt att kasta bort latmasken och röra på sig! Det har väl blivit lite väl mycket "sommarlatande" här från min sida den sista tiden, men det får vara så med tanke på hur jag mår. Halsen knölar ju fortfarande liksom och ögonen är inte heller helt bra. Börjar med antibiotika idag för jag är rädd för komplikationer..

Det ska bli så himla skönt att mammsen och hennes man kommer så jag får tänka på annat än att "jag är sjuk och kommer dö när som helst", typ.. Låter kanske knas men så är det just nu, även fast ångesten blivit bättre för denna gång.

Inga kommentarer