Update & bloggtips


De senaste dagarna (veckan) har ju varit ett helsike. Aldrig varit med om liknande och kan säga att min vanliga ångest inte har nåt att sätta emot en panikattack. Men, nu känner jag mig så gott som som mig själv igen, och igår fick jag vräka ur mig lite skit. Skönt att få ryta av sig ibland, något som jag inte är van vid. Jag är inte bara Fru E utan även Fröken Samla På Sig All The Feels och Sen Sätta På Korken. Så dumt egentligen när man borde prata (eller skrika) ut. Så igår kom det ut en del. Bra där! Kändes bättre genast, faktiskt.
Min hals är däremot fortfarande förstörd och nu när jag läser om det så passar det väl mest in på tonsillitis på engelska. Det kan förklara att jag varit taskig i magen också.. och lite annat. Men men, bara att stå ut, vet att det kan hålla i sig ett bra tag.

Så, till ämne nr 2 då, tips om trevliga bloggar!


Lipgloss Bitch - Är inte detta bästa namnet ever på en blogg? Jag vill också vara en lipgloss bitch. Kanske lipstick bitch? Eller nåt. Eller eyebrow bitch för mina bryn ser ut som amazonas just nu.

Danielas Dagbok - Verkar vara en trevlig vardagsblogg helt enkelt.

Amanda Jona - En najs fotoblogg med fotoutmaning varje månad. Har ännu inte deltagit men tänkte faktiskt tömma och damma av lilla kameran och joina! Roliga teman också.

Nu skall väl här fortsättas denna heta dag med playstation, pizzabak och slösurfande. Orkar knappast med något annat...

2 kommentarer