Vem är du...

God kväller! Är överkokt och uttråkad, så då at vi en liten lista, då.

Vid matbordet? Jag är den som tar för mycket av allt och äter för fort. Är rätt slafsig av mig. Försöker dock att bete mig när jag har andra i närheten (närmaste familjen räknas ju inte, de får ta mig för vad jag är) men ibland glömmer jag av mig. 


På nattklubben? Va? Håller folk på med sånt fortfarande?


På stranden? Jag är den där långskånken i säldräkten därborta under ett parasoll. I min grå burkini alltså. Eller så guppar jag runt i vågorna, flytandes på rygg med tårna ovanför ytan, och njuter av livet.


På efterfest? Efterfest är för mig när jag får gå och lägga mig efter en jobbig dag. /Mvh Tant.


I klädbutiker? Jag är den veliga, som inte riktigt vet vad jag är ute efter, sen när jag väl hittar något (om det skett ett mirakel alltså) så brukar jag gå tomhänt därifrån för i sista sekunden så beslutar jag mig för att det är för dyrt och man kan använda pengarna till annat. Mig ska man inte gå och shoppa med, om man vill behålla förståndet.


Hemma hos andra? Hmm.. Är nog den som vill synas och höras minst. Försöker att inte göra nåt väsen av mig. Kan t ex undvika att låna toan för att jag inte vill vara till besvär. Sjukt, I know.


I sängen? Där är jag den som sover. Det var väl det som menades, va? Dessutom har jag hört att jag smaskar som om jag äter massor med gott i mina drömmar. Låter faktiskt helt som jag!


På flygplanet? På flyget är jag ofta den som sitter och griper krampaktigt i armstöden, andas som om syret håller på att ta slut och ber till Gud hela vägen fram. Vad annars? Sitta instängd i en metalltub med en massa spritluktande främlingar 10 000 meter upp i luften..


Hemma en chill dag? Då sitter jag i så lite/lösa kläder som möjligt och tar det lugnt, alternativt har ångestattack, vilket dessvärre är min senaste "grej".


I ett förhållande? Gnällkärring/mamma/koalabjörn, all rolled in to one. 


På morgonen/kvällen? På morgonen är jag en zombie, som brukar undra vilket år det är och vilken planet jag är på. På kvällen är jag klarvaken och får massor gjort när jag är på det humöret.


***Hej, hej! Glad skit slänger in en hälsning här på bloggen. Hoppas ni har en fin helg! :)

2 kommentarer