Det roliga med att bloggaHej fina ni Nu är bloggen redan hela 5 månader gammal, men det är ju bara lite halvsant eftersom jag egentligen hade den vilandes medan jag bloggade hos Blogg.se. Jag började ju inte satsa på den här förrän i juli så den känns inte riktigt som om den är 5 månader...

Hur som haver, jag har haft och har fortfarande superkul med det här! Bäst av allt är att det rullat igång så snabbt med allting, att jag hittat andra bloggar och kommit i kontakt med andra bloggare. Så mycket roligare när man inte sitter och skriver någonstans i en ensam vrå på internätet och varken läser andras bloggar eller får feedback på sin egen! Trots att jag hållit igång fram och tillbaka sedan 2008 så har det aldrig varit såhär kul och givande.

Så till min lilla lista; det roliga med att blogga!

Knyta kontakter! Man hittar andra bloggare (och läsare) och får feedback själv. Superkul särskilt för en som jag som inte är direkt social av mig IRL. Jag vill ju ha folk omkring mig och så, men det funkar inte alltid med ångesten. Det här är kanoners på alla sätt och vis!

Man har sitt eget space för att säga vad man vill. Man kan göra sin röst hörd och det är både fascinerande och lite smått skrämmande. När jag haft besöksrekord med detta inlägg så var det både roligt och skitläskigt. Sen fick jag höra att det delats på FB, hjälp! Haha. Ibland tänker man inte på att det faktiskt är riktiga människor (ibland sådana man känner) som sitter och läser. Men kul samtidigt, som sagt!
Det är även en jättebra "terapi" på något vis, att skriva ner det man har i huvudet. Det hjälper i alla fall mig en hel del att få sätta ord på sådant jag grubblar på.

Man kan välja hur långt man vill ta det. En liten hobby eller börja tjäna pengar? Naturligtvis blir man inte rik på en kväll (inte jag i alla fall men jag kanske missat nåt, lol), men man kan i ju själv bestämma hur mycket tid och kraft man vill lägga på det hela.

Man lär sig nya saker hela tiden. Oavsett om det handlar om sådant man skriver om eller info man snappar upp när man surfar runt på andras bloggar. Man kan aldrig lära sig för mycket. Särskilt inte om det gäller smink. ;)

Det är något himla tillfredsställande med att knåpa ihop ett genomtänkt inlägg och klicka på "publicera", för att sedan se härligheten på bloggen. Jag kan inte sätta fingret på det, men det är najs. Riktigt najs. Att posta bra och snygga inlägg ger en bra känsla, helt enkelt. A job well done!

___________

Så, here's to många fler inlägg och givande samtal här på bloggen! :) Tack till er som gör det så himla kul!

2 kommentarer

  1. Åh, jag håller helt med! Framför allt att knyta kontakter tycker jag är så himla roligt. Eller liksom att en känner att en får ett utbyte. Det är så kul, och att få följa människor över tid. Vissa känns det ju som att en verkligen känner då båda följt varandra under längre tid till exempel. Fastän en aldrig träffat några, så känns de som vänner. Det är fint tycker jag :)

    SvaraRadera