Olivblad in i ögat är ingen bra idé

Go' kväller! Ja, som rubriken lyder. Vad lyckades jag då med för fantastiskt konststycke idag då? Jo, jag fick ett vasst olivblad käpprätt in i pupillen när jag hängde och dinglade i trädet idag.
Jag, som alltså har stora glasögon á la flaskbottnar, lyckades alltså med detta. Antingen var det där bladet typ ingenjör eller nåt, eller så är jag ovanligt begåvad. På att lyckas med konstiga saker, alltså.

Mordvapen asså. 

Summan av kardemumman så blev allt skitsuddigt direkt, jag började se konstiga konturer och lite dubbelt på långt håll, sprang till bilen och tittade med spegel och ficklampa och upptäckte vad som ser ut som en hårfin liten repa i pupillen. Jag kunde knappt hålla mig upprätt, allt blev liksom inte 3D utan mer som 6D. Blommorna på marken såg ut att hoppa upp på mig.
Jag ser fortfarande lite suddigt och konstigt och mitt normala öga känns överbelastat, så vi får se imorrn vad som händer. I värsta fall blir det sjukan.

Men visst är det typiskt alltså vad man ska lyckas med för knas?
Vad har du pysslat med idag då? Mindre våldsamma, smärtsamma saker hoppas jag?

2 kommentarer

 1. Åh fy :/. Lider med dig, har ju en infektion i ögat själv och därmed kan jag nästan förstå det du går igenom nu :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch.. Så läskigt speciellt när det är sånt som drabbar ögonen. :(
   Hoppas du mår bättre snart!

   Radera