Veckan i revy..

Veckans bästa:

- Släktingen som blev sjuk gör framsteg! Det är hands down det bästa.

- Vi blev med katt, typ. Svärmors katt attackerade en kattunge utanför hennes affär, varpå mannen tog in bebben till henne och typ bara sa "-vassego'!"
Dagen efter sa hon till oss att hon inte kan ha kvar den, och vi kan inte ta hem en ny katt ännu så det näst bästa var att ta ut lillkillen till olivodlingen där det inte finns bilar eller annat läskigt. Finns ett par katter som bor där i krokarna och det är svårt att hitta mer välmående katter i Tunisien. Så nu har vi fixat ett hus åt honom där och han är med oss och plockar oliver på dagarna.

- Jag har gått ner ett kilo i veckan nu sedan jag startade! Känns bra och inte kämpigt alls.


Veckans sämsta:

- Måste ju vara olivbladet in i pupillen. Idag är dubbelseendet i ögat så gott som borta men jag ser lite suddigt och blir såklart trött i pallet eftersom andra ögat måste överkompensera.

- Det finns ingen nässpray i hela landet. I shit U not. De har tagit bort all förkylningsspray och säljer nu bara sånt där essentiella-oljor-hippiestrunt-som-inte-funkar. Inget ont om oljor men som nässpray vid täppa är det värdelöst för mig. Jag som är beroende av kvalitétsgrejer som Nasoferm & Co går upp i atomer. KAN.INTE.ANDAS.

- Allt som heter "svensk politik". Jag fattar. Det är valår, och att kicka på minoriteter säljer. Men vad tusan. Ska inte alla bara ta och slå sig ihop med SD och bilda ett enda jätteparti som livnär sig på utvisningar och islamofobi? Så skulle vi andra liksom kunna slippa vi förvirrade...

4 kommentarer

 1. Svar
  1. Tack! Ja det är en enorm lättnad ♥

   Radera
 2. Jag har klarat mig utan politik i år, försöker så länge jag kan. Är så osäker denna gång vad jag ska rösta på. Tidigare år har det varit mer säkert. Första åren röstade jag på Vänsterpartiet då jag tyckte att dem hade bäst politik för kvinnor, var väl i det stora hela mest för att jag gillar Gudrun Schymans politik. Sedan blev det FI förra gången, men i år vet i sjutton? Tycker inget känns rätt längre :/.

  Så söt kattunge :D förresten, det är betydligt trevligare att skriva om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja kattungar är alltid roligare än politik! :) Bra mycket mindre förvirrande i alla fall..

   Radera