Förlåt, men ångesten tog över

God kväller! Söndag och snart dags för en ny vecka, tydligen. Jag har varit lite seg med bloggen för jag har haft skitångest (nivå ångest x 100) så jag har liksom inte orkat med riktigt. Häromdagen satt jag med händerna runt halsen i bilen och grät/pep/jag vet inte vad, för det kändes som om jag skulle få en hjärtinfarkt och jag kunde inte andas. Liksom som om allt blod forsade upp i huvud och hals., och hjärtat fladdrade. Asäckligt.


Hur som helst, man tog sig igenom den attacken med. Fast nu är lilla Gizmo sjuk. Igår upptäckte vi att han hade en varböld som spruckit. Vi visste inte ens att han hade ett sår, stackaren. Inte så praktiskt med päls alla gånger.

Eländet rann och rann, vi rengjorde så gott vi kunde. Idag hade vi med oss jod och antiinflammatorisk medicin för katter utifall han var krasslig. Vilket han också var. Hans öron var röda och varma så såklart hade han feber. Han var dock sitt gamla vanliga, glada och lektokiga jag som börjar spinna så fort man tittar på honom. Aptiten var minst sagt frisk, som vanligt, med andra ord.

Men.

Man blir ju orolig för sin bebbe, och eftersom han är utekatt så får vi väl tippa på att det är en av de andra katterna där i området (de finns 1 speciellt som har stark förkärlek till vår tomt) som velat lära  honom en läxa, och eftersom detta är ett rabiesland så blir man ju orolig. Är det rabies är det ändå försent, men är det inte det så behövs det i alla fall en veterinär för att kolla på detta + att lillputte kanske behöver antibiotika. Dessutom är det ändå dags att vaccinera honom.

Stackaren. Inte lätt att vara vildkatt, inte.

4 kommentarer

 1. Svar
  1. Ja usch. Aldrig varit med om liknande. Får lägga till det på listan av konstiga ångestsymtom.. :O

   Radera
 2. Men åh ush då lät som en riktig panik ångest attack, stackars dig. Men lilla pissen då hoppas verkligen att det löser sig!
  Svar: Åh ja, det har jag med gjort men känner nu att jag börjar komma igång. Man mår ju så mycket bättre,precis som du säger. Tack gillar verkligen mina nya träningstights.

  SvaraRadera
 3. Usch den där ångesten är inte lätt :( Hoppas katten snart blir bättre <3

  SvaraRadera