Veckans ups & downs

Veckans downs:

- Rev mig så det blödde på en rostig ståltråd och insåg att mitt stelkrampsskydd ju måste vara obefintligt vid det här laget.
Gick tillslut till ett apotek för spruta och fick beskedet att VACCINET ÄR SLUT och finns inte på centrallagret heller. Bara att hoppas att man inte dör då.
(Sitter här nu och funderar över hur priviligierade vi är i t ex Sverige, och hur 17 man kan välja bort den där tryggheten som vaccin ger när det finns folk som DÖR av sånt här i andra länder..)

- ...och efter den episoden följde jäkligt jobbig hälsoångest som ännu inte lugnat ner sig helt.

- Jag lär mig då aldrig att sätta stopp för vissa människors idioti. Kort sagt så är jag konflikträdd, så pass att jag låter mig själv bli andras dörrmatta. En vacker dag ska jag lära mig att be folk dra åt pipsvängen. Får nog sätta det på min bucket list. När jag nu sätter mig ner och skriver en sådan.


(En orelaterad egoselfie, just because.)


...och så till det positiva!

- Jag har inte fått stelkramp än!

- Vi har planterat alla möjliga fruktträd nu, bland annat olika apelsinträd, fikon, granatäpple, persika, aprikos, plommon, päron och citron.

- Vi har fått regn! Helt sjukt så man går och hoppas och letar efter minsta moln nu på horisonten. Ens perspektiv har förändrats en del, kan man säga.

- Ska minsann få tummen ur och beställa webbhotell så jag kan flytta min blogg till Wordpress. Vuxenpoäng?

Hur som så har det vart en kul och jobbig vecka samtidigt. Målet inför nästa är att lugna ner mig med ätandet. Jag har ju mitt mål att nå liksom!

Inga kommentarer