ApotekSvea - En guide till nätapotek

Detta är ett betalt samarbete med Apoteksvea.com
Hej på dig! Låt oss snacka om något som är ack så viktigt för många av oss – våra mediciner och framför allt att vi får tag på dem! Förr i tiden var det ju bara att traggla sig iväg i kylan och blåsten i en halvtimme för att nå närmaste apotek (i alla fall för oss där vi bodde innan Tunisien!), men mycket har trots allt förändrats sedan dess, tack och lov, och idag har vi lite fler och bättre valmöjligheter.

Mediciner på nätet 


Numera är ju internethandel knappast en nyhet, man kan köpa det mesta man behöver via internet och det är både snabbt, bekvämt och smidigt. Detta gäller såklart även mediciner och andra produkter man kan hitta på apotek, då det nu finns flertalet apotek som även säljer via sina hemsidor. Det är faktiskt inte bara bekvämt utan till och med en nödvändighet för många som kanske inte kan ta sig ut så lätt för att få tag på det de behöver.
Där vi bor i Sverige till exempel har vi bara ett pyttelitet apotek (typ hål i väggen) och de har inte allt. Då är det smidigare att beställa och få hem i brevlådan inom nån dag eller två. Det bästa av allt måste ändå vara att vi som har receptbelagda mediciner också faktiskt kan beställa hem dem! Det är ju jättesmart att man inte längre behöver ta sig till ett visst apotek med en lapp i handen och legitimation för att köpa.
Det enda man behöver för att handla receptbelagt är e-legitimation, sen sparas alla dina recept på ditt personnummer vilket gör att du bara behöver logga in på valfritt apotek och så finns dina recept där. Hur smidigt som helst.

Apotek Svea 


Apotek Svea är en hemsida som fungerar som en guide till de olika nätapotek som finns, och hos dem kan man hitta information om inte bara apotek, läkemedel och andra produkter utan även om sjukdomar, olika hälsotillstånd och behandlingar. Man kan även finna information och länkar till olika godkända europeiska apotek man kan beställa ifrån om man vill det.
Via dem kan man också jämföra aktuella priser så att man är säker på att hitta det mest prisvärda, jämföra de olika sidorna (för att exempelvis se vilka som har fraktfritt, säljer receptbelagt och så vidare) och få information om olika apoteks aktuella kampanjer och rabatter.
Varför inte till exempel kolla in vilka produkter som är på rea just nu? 

Summa summarum så är detta en bra hemsida att starta sitt sökande på när man letar efter en viss medicin eller typ av produkt, så att man lätt kan jämföra och se vart man kan hitta det man söker till de bästa priserna. Där finns även mer info om det här med att handla mediciner på nätet ifall man tvekar eller känner sig otrygg.
Men kan säga själv att enligt mina erfarenheter så är det definitivt värt att handla online, det brukar bli både billigare och enklare.

Inga kommentarer