Krossade tallrikar och hyra husbil från polisen

Inlägget innehåller reklamlänkar

April, april! Är aprilskämt nåt du står ut med eller är det bara irriterande? Brukar du luras? Jag gör det inte men tycker det är lite lustigt att se vad företag och medier hittar på. Idag t ex kom nyhetsbrevet från Cervera, och det började såhär:

Man fattade ju direkt vad det handlade om, det här var ju knappast något försök att verkligen luras, tycker mer det var gulligt!

Oh no! Alla vackra tallrikar i flisor och skärvor. Aj i hjärtat. Vill du spana in sortimentet av vackra (hela) tallrikar så kolla här!

Andra som fick till det lite lustigt var ICA i Lindesberg som skrev att de av miljöskäl skulle sluta sälja toapapper under 2019. Det droppade in en och annan arg smiley av människor som måste ha missat att kolla kalendern idag!

Polisen i Lund fick också till det ordentligt fyndigt då de minsann ska börja hyra ut husbilar! Människor hakade på och frågade om det ingår 2 poliser, hur många pallar öl man kan få in i den då de ska till Tyskland och så såklart någon som tyckte att polisen ju inte skulle hålla på och skämta, för de är poliser!

Rätt fyndigt tycker jag nog, och även om jag inte är ett fan av att luras för att ha skoj så är ju aprilskämten i regel så harmlösa och lätta att genomskåda att det bara blir underhållning av det.

Vilket skämt var din favvo och har du blivit lurad idag?

Inga kommentarer