Ge bort en upplevelse i present till någon du tycker om - få 20% rabatt

Inlägget är ett sponsrat samarbete med Happy-day.se


Nu närmar sig mors dag med stormsteg och vad kan vara roligare att få i present än en upplevelse som man minns för livet?

Oavsett om man vill förgylla mammas vardag eller ge bort en upplevelse till någon annan (eller sig själv kanske?) så finns det massor med spännande att välja på hos Happy-day.se. I samarbete med dem skickar jag mammsen och hennes man på restaurangbesök, det blir ju såklart ingen hemlig present på mors dag eftersom hon fick välja den själv.. Men huvudsaken att hon blir nöjd. :)

Annat trevligt man kan välja mellan är t ex Prova på-dykning, vilket jag helt klart valt till mig själv eller om man ville överraska någon med någonting helt annorlunda. Helt perfekt att ge till den som kanske är nyfiken på att lära sig dyka. Och vill man slå på stort kan man ge bort ett helt dykcertifikat!

happy-day.se


Vill man ha mer fart och fläkt så kan man hoppa fallskärm eller om man hellre vill bjuda på en lugn kväll med bio och restaurang för två. En mysig spa-upplevelse låter ju inte heller så dumt!

Oavsett vart i landet man bor och vem man än vill hitta en present till, så finns det något för alla. Jag har massor på Happy-day.se som jag själv gärna skulle göra och gärna skulle ge till andra, för som sagt så är ju en upplevelse någonting man verkligen uppskattar och sedan har som ett minne för livet.

Vill du köpa en upplevelsepresent så har du här en rabattkod som gäller fram till och med söndagen den 26/5, där du får 20% rabatt på ditt köp om du anger frugan20 i kassan.

Inga kommentarer