Skriver du tacksamhetslogg?

tacksamhetslogg

Nu mitt i all nojja och oro här så tänkte jag faktiskt börja med det! Jag är ju lite nyfis på det här med Bullet Journaling men då jag varken har material eller ett liv att planera (haha) så skiter det sig litegrann. Men en tacksamhetslogg, det kan ju vem som helst knåpa ihop! Jag tänkte att det kanske hjälper en lite med ångesten också. Jag tror inte att jag är otacksam som person men alla kan må bra av att påminna sig om allt det som man har och som faktiskt är sjysst i livet.

Något jag är tacksam för idag är att jag äntligen fått tag på Jordbruksverket som så snällt ignorerat mina mail innan. Nu har jag fått lite svar angående katternas intyg, så även om allt fortfarande känns osäkert (man står ju liksom inför tullens nåd där på Arlanda) så har man fått vissa frågor utredda i alla fall.

Är också tacksam för att det går något sånär bra att burträna katterna, även fast det är dramatik för ena. Hemskt jobbigt kommer det nog bli för dem. Tyvärr. Man måste verkligen tänka efter länge och väl om en resa med all panik det innebär är värt det. Nu är det väl det, men vi får se hur det går på resan och med tullen, lider de för bedrövligt så kanske det är bättre för dem att stanna i Tunisien om de blir tillbakaskickade. Vi får se. Hur som så gäller det att inte vara ego heller. Vi vill ha med oss missarna men de ska ju inte riskera att dö för det, liksom..


Foto: Jessica Castro via Unsplash

8 kommentarer

 1. Jag håller tummarna för att det går bra med missarna, så ni får med dem ❤❤
  Hur långt är det kvar till flytten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! ♥ Det är runda slänga 2 veckor kvar, så det är full panik! :O Gör som jag brukar och förtränger, haha..

   Radera
 2. Det där med tacksamhetslogg har jag läst om på flera ställen idag. Jag har aldrig provat själv, men blir definitivt nyfiken nu. Det låter som en väldigt bra grej. Hoppas att det går bra för katterna! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, det är nog värt att testa. Har gjort det i två dagar nu och det får en att tänka efter, faktiskt :)

   Radera
 3. Hoppas att det ska ordna sig så ni får med katterna för förstår att ni vill det. Det blir ju omställning för dem när de kommer hit sedan också såklart, men ens fyrbenta vänner är det ju väl värt det såklart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja oavsett om det funkar eller inte så vill man ju försöka. Vill inte bara lämna dem utan att testa först, liksom. Får man med dem så är det ju underbart.

   Radera
 4. Åh det blir en jobbig flytt om ni inte får med era pälsbollar. Jag hoppas att det löser sig. Det är viktigt att visa tacksamhet men varför är det så svårt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vore ju jättetrist. Visst skulle de kanske få det okej hos svärmor här men bäst mår de nog hos oss som de är vana vid och som älskar dem. Sakna dem skulle man ju också, som bara den.. :/

   Radera